Serveis escolars

Servei d’acollida

L’escola disposa d’un servei d’acollida de 7:45 a 9 del matí i de 5 a 6 de la tarda que inclou l’esmorzar i el berenar. Aquest servei es pot utilitzar de manera esporàdica o fixa.

Casal d’estiu

Ofereix als infants la possibilitat de realitzar activitats de lleure a prop del seu entorn habitual (escola, barri, població,…) en una època de l’any especial i plena de recursos.

Natació

Els alumnes de P4 a 4t de Primària poden participar en el programa de natació escolar que ofereix l’Ajuntament de Sant Joan Despí. Es fa dins l’horari escolar i és voluntari.

Servei de menjador

El menjar de l’escola l’elabora Serunión a la cuina del nostre centre, seguint sempre uns criteris de qualitat, varietat i equilibri entre els diferents grups alimentaris.

Gabinet psicopedagògic

El centre ofereix l’atenció especialitzada de dues psicòlogues que orienten l’alumnat durant el seu procés educatiu. Treballen amb l’alumnat amb problemes de conducta o dificultats …

Extra escolars

A principi de curs s’ofereix un ventall d’activitats per a l’alumnat i, segons la demanda, es posen en funcionament.

Biblioteca

A partir de les 17:00h i fins a les 18:30h de dilluns a dijous la biblioteca està oberta per als alumnes i els pares i mares que ho desitgin.

Plataforma

L’Ateneu treballa amb la plataforma educativa Click-Edu per a la gestió escolar i la comunicació amb les famílies.

SOCIALITZACIÓ

A l’escola tenim un Projecte de Socialització de llibres per a Primària i ESO. Fins a 2n de Primària.