Benvolgudes famílies de l’Ateneu, la festa de fi de curs celebrada el nou de Juny va ser un triomf!!!

Cada any ens superem i ens ho passem millor…i sabeu quina és la causa de tot això? Vosaltres, tots, nens, pares i mestres…tota la comunitat educativa!!!

Us volem donar les gràcies a tots plegats perquè aquesta gran festa hagi estat possible: agrair, primer de tot, als alumnes de l’ESO que tan eficientment van col.laborar en tots els tallers; agrair a tots els pares i mares voluntaris que ens han ajudat en el muntatge i decoració, sou bàsics i imprescindibles perquè tot estigui llest a temps; agrair a tothom qui va ajudar a recollir material decoratiu i audiovisual, brossa, taules i cadires, bosses d’escombraries cap als contenidors, etc perquè amb la col·laboració de tots (i esperem que per la propera s’hi apunti més gent!) es fa molt menys feixuga la recollida.

Durant el matí es van realitzar un gran nombre de tallers: jocs clàssics, polseres i collarets, manualitats, pintar ungles i maquillatge, taller d’anglès, joc d’escacs i dames i els súper tatoos, tots ells relacionats amb la temàtica d’STAR WARS. I com a novetat dos tallers molt però que molt divertits: les súper xapes i batukada els quals varen tenir molt èxit. En aquest últim, agrair la col·laboració especial del grup de percussió de la Miriam.

Tots els els alumnes varen passar un matí d’allò més divertit entre inflables, tallers, música i per rematar festa d’escuma.

Però tot no s’acaba amb la festa matinal! Al sopar de germanor va haver-hi “LA NIT DELS ARTISTES”. Amb actuacions espectaculars dels grans alumnes de l’escola: Les nenes de 3r ens van oferir dos balls que van deixar al públic amb la boca oberta. I que dir de l’Ana de 4rt i de Clara de 6è. La Clara va cantar en directe la cançó “Perfect” del famós cantant Ed Sheeran junt amb el seu pare com a guitarrista.

Per finalitzar la festa les grans actuacions del karaoke amb pares/mares/infants per fer un final de festa de germanor entretingut i molt divertit.

La Comissió de Festes ha acabat rebentada, moltes coses a fer i poc temps, un compte enrere angoixant per voler fer-ho el millor possible, però també molt contenta de saber que us ho heu passat tan bé i que aquelles petites coses que cada any es poden millorar les podem anar superant…contents per vosaltres.

Passi-ho bé i moltes gràcies, passi-ho bé i fins l’any que bé!

I sobretot, tot els nostres agraïments a les empreses que ens han permès regalar als nostres voluntaris un detall per la seva col·laboració.