Com i què treballem

Taller de convivència
S’ha introduït a Cicle Inicial per afavorir que els infants desenvolupin la competència emocional i els capacitin per afrontar millor els reptes que se’ls plantegin al llarg de la vida. A Cicle Mitjà i superior existeix la figura dels vigilants emocionals del pati.
EntusiasMAT
Aquest projecte d’escola s’ha introduït a infantil i fins a 4t curs d’Educació Inicial i s’anirà implantant progressivament a la resta de cursos.
“Amb EMAT es plantegen una àmplia diversitat d’estratègies metodològiques per treballar a l’aula i que impliquen un repte intel·lectual”.
La idea és que l’alumne desperti el seu esperit estratègic i poc a poc aprengui a ser reflexiu (i no impulsiu) i a gaudir del plaer d’inventar i utilitzar procediments esglaonats i graduals.
Projecte de treball
Cada curs es fa un projecte de treball al voltant d’un tema. Aquesta metodologia fomenta la participació de tota la comunitat educativa, on els infants són protagonistes del seu aprenentatge.
Projecte Plurilíngue
Pel que fa a la llengua anglesa, al llarg de la Primària, gradualment s’incrementen les hores dedicades a l’anglès, fins a arribar a quatre hores al cicle superior.

Project Time

Cada quinze dies en grups reduïts de 3r a 5è.
L’objectiu és crear un entorn adient per afavorir, fomentar i millorar la destresa comunicativa dels infants en llengua anglesa.

Art and Craft

Plàstica en anglès

Colònies en anglès

A final de cicle: l’objectiu de les colònies és el contacte directe dels nens i nenes amb la natura i la convivència entre els/les companys/es per a millorar la seva relació i la cohesió del grup.

En aquest context més informal els/les alumnes entren en contacte amb l’anglès d’una manera viva i dinàmica.

Storytelling a càrrec dels/ de les alumnes de primer de batxillerat.

Agermanament amb l’escola anglesa Oliver School, via correu electrònic, a 5è i 6è.

Exàmens de Cambridge

A l’escola es potencia l’ús de l’anglès i s’ofereix la possibilitat de presentar als nostres alumnes als exàmens oficials de la Universitat de Cambridge, nivells Starters (3r), Movers (5è) i Flyers (6è).

Actualment som Platinum Exam Centre

Sharing to learn

Pin It on Pinterest