Activitats Primària

 

 • La química compartida a la Setmana de la Ciència!

  on 15 novembre, 2018 at 12:00 am

  Aquest matí, els alumnes de 4t de Primària han anat al Poliesportiu del Mig. Allà, els alumnes de 2n d’ESO de diferents escoles de Sant Joan Despí, els esperaven amb cinc experiments relacionats amb la química.   En motiu de la Setmana de la Ciència, hem descobert:  – Com s’inflava un globus sense necessitar bufar i amb estris i ingredients quotidians.  – Com un got ple d’aigua, el posàvem boca avall i no vessava posant només una carta a sota.  – Com amb diferents materials podem construir vaixells flotants.  – Com el PH i l’àcid que contenen certs productes reaccionen.  – I, finalment, com l’oli, l’aigua, el colorant i una pastilla efervescent reaccionen provocant diferents colors.

 • Fem la Motxilla a 5è (setmana de la ciència)

  on 13 novembre, 2018 at 12:00 am

  Els alumnes de 5è durant la setmana de la ciència han investigat l’illa Hipàtia, que s”acaba de descobrir al bell mig del Mediterrani. Ara és el moment d’explorar-la per conèixer la seva riquesa natural. Després, han fet un estudi seguint el mètode científic. Quins projectes de recerca volem desenvolupar? Quins instruments hi hem de dur? Com ens hem d’organitzar? Quines mostres ens són útils? Com podem transmetre aquest nou coneixement a la resta del món? L’observació, el treball en grup i la comunicació seran la font de l’aprenentatge col·lectiu en aquesta aventura. Ens hem repartit en quatre grups per estudiar-la: Micromamífers, Conquilles marines, Edat dels arbres, Clima…

 • 5è al Cim d’àligues!

  on 30 octubre, 2018 at 12:00 am

  Avui els nens i nenes de 5è hem visitat el Cim d’àligues i hem conegut les  característiques i peculiaritats d’aquests magnífics ocells. En primer lloc hem fet una visita guiada per la zona dels aviaris, on hem pogut veure de prop les diferents aus rapinyaires diürnes i nocturnes. Després hem anat a la zona de vol per veure en llibertat les diferents aus. Per acabar hem fet una gimcana i ens ho hem passat genial!!!

   

 • 6è i 5è torna a tenir Conseller dels Infants!

  on 19 octubre, 2018 at 12:00 am

  Com que el nostre company Pol Saurí deixa el càrrec de Conseller dels Infants de sisè (gràcies per tot, Pol!) hem celebrat unes noves eleccions. S’hi han presentat dos excel·lents candidats, la Paula Sannicolás i en Julen Jiménez. Els dos han exposat molt bé les seves propostes, i finalment, després d’ uns resultats ajustadíssims -era molt difícil escollir-ne només un!-, en Julen s’hi ha imposat per uns quants vots. FELICITATS A TOTS DOS I… BONA FEINA.

  Els alumnes de cinquè ja tenim representant al Consell dels Infants de Sant Joan Despí! Avui al matí tots els candidats han fet una exposició davant de tots els companys, un cop han acabat cadascú ha realitzat el seu vot al company o companya que volia que sortís com a representant. Aquest any la nostra representant serà L’Aina Ortega de 5è B. Felicitats!!!!

 

 • A 5è observem cèl·lules vegetals!

  on 16 octubre, 2018 at 12:00 am

  Els/Les alumnes de 5è hem observat les cèl·lules vegetals de la ceba amb el microscopi. Hem pogut veure el seu nucli i la paret vegetal. També ens ho hem passat molt bé treballant en equip.

 • Primer treball en grup de castellà a Tercer de Primària!

  on 15 octubre, 2018 at 12:00 am

  Els nens i nenes de tercer han realitzat el seu primer treball en grup. Han creat un “fulletó informatiu” de ciutats o comunitats autònomes espanyoles. Si voleu veure el resultat, podeu consultar l’àlbum de fotografies.

 • Benvinguts al nou curs

  on 12 setembre, 2018 at 12:00 am

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

x
Portes Obertes Els dies 22, 27, 28 de Febrer i 5 de Març fem portes obertes a l'escola. Per a poder venir apunteu-vos a l'enllaç Inscriu-te