Com i què treballem

Modalitat de Ciències i Tecnologia

Adreçat als alumnes interessats per les ciències experimentals, les matemàtiques, els estudis relacionats amb continguts cientificosanitaris i el món dels processos tecnològics i dels materials, instruments, aparells i màquines que s’utilitzen en la producció de béns i serveis.

Modalitat d’Humanitats i Ciències Socials

S’adreça a alumnes amb inquietuds relacionades amb els estudis lingüístics i literaris, la filosofia, les manifestacions culturals, les ciències socials, jurídiques, polítiques i econòmiques, la gestió i administració pública, la comunicació, les relacions públiques, la publicitat, el turisme i altres serveis d’oci.

Cada modalitat consta d’una part comuna, formada per les matèries comunes i la tutoria, i una part diversificada, formada per les matèries de modalitat i el treball de recerca.

El fet d’ofertar quatre itineraris (humanitats, ciències socials, ciències de la natura i salut, tecnològic) per a una sola línia fa que els grups resultin força reduïts, sobretot pel que fa a les assignatures de modalitat i això ens permet poder donar una atenció molt més personalitzada.

“El nostre alumnat assoleix bons resultats tant en proves externes (la totalitat dels alumnes que es presenten a selectivitat aproven) com internes.”.

Cada any els Treballs de Recerca dels/de les nostres alumnes de 2n de Batxillerat reben reconeixement i guanyen premis en diferents àmbits i nivells

Pin It on Pinterest

x
Portes Obertes Els dies 22, 27, 28 de Febrer i 5 de Març fem portes obertes a l'escola. Per a poder venir apunteu-vos a l'enllaç Inscriu-te