Activitats ESO

Marta Xaus, guanyadora del Concurs de microrelats de 4t d’ESO de la 1a Avaluació
Dimecres, 05 de desembre de 2018 1:00

Us presentem la Marta Xaus, una alumna de 4t d’ESO que ha guanyat el Concurs de microrelats del centre de la 1a Avaluació (nivell 4t d’ESO). Tots els microrelats han estat fantàstics. Però algú ha de guanyar! El relat de la Marta és profund i arriba al fons de qualsevol persona.

Us animem a tots i totes a llegir-lo. Llegir ens fa lliures!

 

 

IV Fòrum del Baix Llobregat d’Escoles Verdes de Secundària

Ahir 8 de novembre, 4 alumnes de 3r d’ESO (alumnes del grup d’Enriquiment del curs passat) van assistir al IV Fòrum del Baix Llobregat d’Escoles Verdes de Secundària per exposar els seu projecte sobre el plàstic i el seu impacte negatiu en el nostre planeta. Es va celebrar al Centre Esplai del Prat de Llobregat.

Enguany el Fòrum tractava del Canvi Climàtic i van aprofitar per aprendre molt de les diverses experiències de tots els representants de les escoles convidades. Els alumnes de l’Ateneu ens engresquen a reduir l’ús del plàstic. Fem un esforç entre tots i gaudirem d’un món millor!

 

Pin It on Pinterest

x
Portes Obertes Els dies 22, 27, 28 de Febrer i 5 de Març fem portes obertes a l'escola. Per a poder venir apunteu-vos a l'enllaç Inscriu-te