Avís legal

En compliment dels articles 5 i 6 establerts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i el Reglament 1720/2007 de 21 de desembre, l’informem que, en introduir les seves dades personals en aquest lloc web quedaran incorporades en un fitxer propietat de l’Escola Ateneu Instructiu amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats.
Les dades obtingudes són les pertinents per a la finalitat per a la qual s’han recollit i compleixen la normativa vigent de protecció de dades ja que garanteixen les mesures de seguretat i confidencialitat en el seu tractament. Aquestes dades podran ser utilitzades per enviar-vos informació dels nostres productes i serveis.
Us informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades davant:
Responsable del Fitxer:

Nom: Ateneu Instructiu
Direcció de l’oficina d’Accés: Passeig del Canal, s/n
CP: 08970 Població: Sant Joan Despí
Província: Barcelona
CIF: G-08730624
Correu-e: col-ateneuinstructiu@xtec.cat

A més, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, us informem que: www.www.ateneuinstructiu.com és un lloc web que té com a objectiu establir un canal d’informació, comunicació i serveis entre l’Escola Ateneu Instructiu i els vostres clients i empleats a través d’internet.

Pin It on Pinterest

x
Portes Obertes Els dies 22, 27, 28 de Febrer i 5 de Març fem portes obertes a l'escola. Per a poder venir apunteu-vos a l'enllaç Inscriu-te